Πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Η΄/ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Εκτύπωση PDF

 

Καθώς πλησιάζει η εξεταστική περίοδος θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως με βάση την απόφαση που λήφθηκε στην υπ᾽αρ.164/29-01-2016 συνεδρίασή της Συγκλήτου οι φοιτητές/τριες με αναπηρίες (ΦμεΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΘ) που επιθυμούν κάποια διαφοροποίηση αναφορικά με την εξέτασή τους (π.χ. προφορικές αντί για γραπτές εξετάσεις, θέματα πολλαπλής επιλογής αντί για θέματα ανάπτυξης, περισσότερος χρόνος) πρέπει να έχουν εγγραφεί στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ.
Ακόμη, πριν από κάθε εξεταστική περίοδο οι φοιτητές/τριες έχουν την ευθύνη να ενημερώσουν τις γραμματείες των τμημάτων τους για τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν με διαφορετικό τρόπο και στη συνέχεια η κάθε γραμματεία αφού επικοινωνήσει με τους/τις διδάσκοντες/ουσες θα ενημερώσει τους/τις ΦμεΑ γραπτά για την ημέρα, την ώρα και το χώρο της εξέτασης τους.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό να αναφερθεί ότι η υποχρεωτική εγγραφή στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ ισχύει μόνο για τους/τις ΦμεΑ που επιθυμούν κάποια διαφοροποίηση αναφορικά με την παρακολούθηση ή/και την εξέτασή τους. Συνεπώς, εάν ένας/μία ΦμΕΑ δεν επιθυμεί κάποια διαφοροποίηση δεν είναι υποχρεωτικό να είναι εγγεγραμμένος/η στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ.

Βρίσκεστε: Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Η΄/ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ