Πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Υπηρεσίες της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ για την περίοδο εφαρμογής των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19.

Εκτύπωση PDF

 


Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ συνεχίζει να είναι κοντά σας. Πιο συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή στους Φοιτητές/τριες με αναπηρίες και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) παρέχονται τα εξής:


• Εγγραφές στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ για το εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 εξ αποστάσεως μόνο μέχρι 10 Απριλίου.
• Καταγραφή εξατομικευμένων εκπαιδευτικών αναγκών εξ αποστάσεως μόνο για το εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 μέχρι 30 Απριλίου.
• Τροποποίηση εκπαιδευτικού υλικού σε προσβάσιμη μορφή.
• Υποτιτλισμός οπτικοακοστικών αρχείων.
• Υποστήριξη εξ αποστάσεως των ΦμεΑ κατά τη διάρκεια των διαλέξεων που γίνονται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας (καταγραφή σημειώσεων, χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας, κα.).
• Υποστήριξη εξ αποστάσεως των ΦμεΑ για τη μελέτη τους και την οργάνωση της ύλης.
• Υποστήριξη εξ αποστάσεως των ΦμεΑ σε δεξιότητες καθημερινής διαβίωσης.


Η υποστήριξη εξ αποστάσεως γίνεται με:
α) Ασύγχρονα εργαλεία που υποστηρίζουν την επικοινωνία σε διαφορετικό χρόνο (π.χ. ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, Messenger). Η ασύγχρονη επικοινωνία μπορεί να πραγματοποιηθεί με την αποστολή εκπαιδευτικού υλικού.
β) Σύγχρονα εργαλεία που υποστηρίζουν την επικοινωνία και την ταυτόχρονη αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο. Τέτοια εργαλεία μπορεί να είναι η συζήτηση δια μέσου υπολογιστών (chat) και η τηλεδιάσκεψη (Skype, ms-teams, Messenger).

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο Skype: ΠΡΟΣΒΑΣΗ Π.Θ. ή με ένα μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

Βρίσκεστε: Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Υπηρεσίες της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ για την περίοδο εφαρμογής των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19.