Πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Οδηγίες προσβασιμότητας σε εφαρμογές για τους/ις φοιτητές/τριες του Π.Θ.

Εκτύπωση PDF

 

 

Περισσότερα...

Πληροφορίες για υποψήφιους/ες φοιτητές και φοιτήτριες με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Εκτύπωση PDF

 

 

Περισσότερα...

Αξιολόγηση ΦμεΑ εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

Εκτύπωση PDF

 

Περισσότερα...

Στοιχεία εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

Εκτύπωση PDF

Περισσότερα...

Συνάντηση Συνδετικών Κρίκων της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Εκτύπωση PDF

Συνάντηση συνδετικών Κρίκων της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ για τον τρόπο εξέτασης των ΦμεΑ


Δεδομένων των νέων εξελίξεων (προστασία προσωπικών δεδομένων, κορωνοϊός, εξ’αποστάσεως εκπαίδευση) έχουν προκύψει ερωτήματα αναφορικά με την πρόσβαση των φοιτητών και φοιτητριών με αναπηρίες του ΠΘ. Γι αυτό, στείλαμε στις γραμματείες των τμημάτων ατομικές ενημερωτικές επιστολές για κάθε ΦμεΑ που έχει εγγραφεί στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ με πληροφορίες για τα εξ’ αποστάσεως μαθήματα, ώστε να ενημερωθούν οι διδάσκουσες/οντες.

Επίσης, στις 15 Μαΐου έχουμε οργανώσει μία εξ’ αποστάσεως συνάντηση μέσω Msteams για τις/τους συνδετικούς κρίκους όλων των τμημάτων για να συζητήσουμε το θέμα της εξ’αποστάσεως εξέτασης για τους και τις ΦμεΑ. Eκτός από κάποιες γενικές αρχές προσβασιμότητας πρέπει να συνυπολογιστούν οι εξατομικευμένες ανάγκες των ΦμεΑ και οι ιδιαιτερότητες του κάθε τμήματος ώστε να βρεθεί ο πιο αποτελεσματικός τρόπος εξέτασης. Παρακαλούνται όλες και όλοι συνδετικοί κρίκοι να συμμετέχουν στη συνάντηση, ώστε στη συνέχεια να ενημερώσουν και τους/τις υπόλοιπες διδάσκοντες/ουσες του τμήματος τους.

Εάν έχετε κάποια απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ΠΡΟΣΒΑΣΗ 9-3 κάθε μέρα.

Με εκτίμηση

Λειτουργία ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ- Απρίλιος 2020

Εκτύπωση PDF

 


Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ θα είναι ανοιχτή μέχρι την Μ. Τετάρτη 15/4/2020. Από Μ. Τετάρτη μέχρι και την Τρίτη 21/4/2020 θα παραμείνει κλειστή. Θα είμαστε ξανά κοντά σας από την Τετάρτη 22/4/2020.

Για επείγοντα θέματα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο Skype: ΠΡΟΣΒΑΣΗ Π.Θ. ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

Καλό Πάσχα!

 

 

Βρίσκεστε: Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις