Πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Διαδικασία Εγγραφής στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Εκτύπωση PDF

Διαδικασία Εγγραφής στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ


Βήμα 1ο

Αρχικά θα πρέπει ο/η ΦμεΑ να συμπληρώσει την ηλεκτρονική αίτηση
Έντυπο Καταγραφής Αναγκών Φοιτητή/τριας με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες ή Αναπηρία

Και να την υποβάλει προσεκτικά

(Προσοχή πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία)

Βήμα 2ο

Αποστολή του διαγνωστικού εγγράφου του/ης ΦμεΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Βήμα 3ο

Επικοινωνία με το προσωπικό της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ για να ξεκινήσει η διαδικασία εξατομικευμένης καταγραφής εκπαιδευτικών αναγκών του/ης ΦμεΑ.

(Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-14:00 στο 24210 74345 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

 

 

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Εκτύπωση PDF

https://www.youtube.com/watch?v=qCEByaeCRIE&t=13s

Ωράριο Λειτουργίας για τις γιορτές των Χριστουγένννων

Εκτύπωση PDF

 

Αγαπητοί/ες Φοιτητές/τριες,

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ θα είναι κλειστή λόγω εορτών από τη Δευτέρα 23/12/2019 μέχρι και 6/1/2020. Αυτό το διάστημα για επείγοντα θέματα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ταχυδρομικής μας διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook στις 27/12/2019, 30 & 31/12/2019 καθώς και 3/1/2020.
Με εκτίμηση
Το προσωπικό της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ


Ολοκλήρωση διαδικασίας καταγραφής των εξατομικευμένων εκπαιδευτικών αναγκών για το χειμερινό ακαδημαϊκό εξάμηνο 2019-2020

Εκτύπωση PDF

Αγαπητοί/ες Φοιτητές/τριες,

Η διαδικασία της καταγραφής των εξατομικευμένων εκπαιδευτικών αναγκών για το χειμερινό ακαδημαϊκό εξάμηνο 2019-2020 έχει ολοκληρωθεί. Θα ξεκινήσει ξανά για το εαρινό ακαδημαϊκό εξάμηνο 2020 τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020.

Με εκτίμηση

Το προσωπικό της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Συναντήσεις ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ με ΦμεΑ

Εκτύπωση PDF

Περισσότερα...

Ευχαριστίες

Εκτύπωση PDF

Περισσότερα...

Βρίσκεστε: Αρχική Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις