Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης Ατόμων με αναπηρία και ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης
Ατόμων με αναπηρία και ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Εθελοντικό πρόγραμμα Μονάδας Ισότιμης Πρόσβασης Ατόμων με αναπηρία και ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Ρόλος εθελοντή/εθελόντριας 

Αίτηση εγγραφής εθελοντή/εθελόντριας

Συχνές ερωτήσεις εθελοντών/εθελοντριών

Ενημερωτικό υλικό για εθελοντές/εθελόντριες

«Αν οι ελπίδες μας για να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο και ασφαλέστερο κόσμο είναι κάτι παραπάνω από σοφία, θα χρειαστούμε την αφοσίωση των εθελοντών περισσότερο από ποτέ»

Kofi Anan
Έναρξη λεκτικής περιγραφής εικόνας: Εθελοντές και εθελόντριες της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ στέκονται με την πλάτη στην κάμερα φορώντας μπλουζάκια με το λογότυπο της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ. Λήξη λεκτικής περιγραφής.

«Η μη εγωιστική προσπάθεια να φέρουμε χαρά στους άλλους θα αποτελέσει την αρχή για μία ευτυχέστερη ζωή για εμάς τους ίδιους» 

Hellen Keller

Το εθελοντικό πρόγραμμα της Μονάδας Ισότιμης Πρόσβασης Ατόμων με αναπηρία και ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες μέσα από τα βιώματα και τη δράση των εθελοντών και εθελοντριών


Η Ροδούλα και η Δώρα εθελόντριες μοιράζονται μαζί σας τη δική τους εμπειρία από τη συμμετοχή τους στο εθελοντικό πρόγραμμα της Μονάδας Ισότιμης Πρόσβασης.

Η Χριστίνα και η Χριστίνα εθελόντριες μοιράζονται μαζί σας τη δική τους εμπειρία από τη συμμετοχή τους στο εθελοντικό πρόγραμμα της Μονάδας Ισότιμης Πρόσβασης. 

Η Μαρία εθελόντρια μοιράζεται μαζί σας τη δική της εμπειρία από τη συμμετοχή της στο εθελοντικό πρόγραμμα της Μονάδας Ισότιμης Πρόσβασης.