Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης Ατόμων με αναπηρία και ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης
Ατόμων με αναπηρία και ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Κατόπιν αναβολής της προγραμματισμένης εκδήλωσης της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ανακοινώνονται οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της.

Εν όψει της έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους 2023-2024, σας προσκαλούμε στην ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ – Δομή Υποστήριξης Φοιτητών και Φοιτητριών με αναπηρία και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τίτλο «ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Σκοπός-Υπηρεσίες-Υποστήριξη».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για το ρόλο, τις υπηρεσίες καθώς και τους τρόπους υποστήριξης που παρέχει η υπηρεσία της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ στους φοιτητές και στις φοιτήτριες με αναπηρία και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Προκειμένου να διασφαλίσουμε τη δυνατότητα συμμετοχής όσο το δυνατόν περισσότερων από εσάς, η συνάντηση θα γίνει τρεις φορές. Πιο συγκεκριμένα:
• Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 13:00 – 14:00
• Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 13:00 – 14:00
• Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 13:00 – 14:00

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Ms – Teams.
Για να συνδεθείτε στην εκδήλωση μπορείτε να μπείτε στο σύνδεσμο https://msteams.link/TN6A ή να σκανάρετε το QR – Code που βρίσκεται στην αφίσα.


🌐Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΠΡΟΣΒΑΣΗ, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στο σύνδεσμο: https://prosvasi.uth.gr και στο Instagram: prosvasi_uth

📎Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια βίου Μάθηση: https://empedu.gov.gr/ και στο Facebook: https://www.facebook.com/edulll/