Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης Ατόμων με αναπηρία και ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης
Ατόμων με αναπηρία και ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Η Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει εργαστήριο με τίτλο: «Αποδοτικοί Τρόποι Μελέτης». Σε αυτό το εργαστήριο θα μάθετε διάφορους τρόπους μελέτης καθώς και τεχνικές συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια της μελέτης.

Το εργαστήριο απευθύνεται στους/στις εγγεγραμμένους/εγγεγραμμένες φοιτητές/φοιτήτριες της Μονάδας Ισότιμης Πρόσβασης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 10:00 – 12:00 δια ζώσης στο Βόλο, Ιάσονος 62.

Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε στο εργαστήριο συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.office.com/e/uxVsTnd0m9 ή σκανάροντας το QR code που βρίσκεται στην αφίσα.

* Για να συμπληρώσετε τη φόρμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πανεπιστημιακό σας email.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Έναρξη λεκτικής περιγραφής: Στο πάνω μέρος της εικόνας βρίσκεται το λογότυπο της Μονάδας Ισότιμης Πρόσβασης: "Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης Ατόμων με αναπηρία και ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας". Ακολουθεί κείμενο που λέει: "Εργαστήριο για φοιτητές και φοιτήτριες με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Τίτλος αφίσας:  «Αποδοτικοί Τρόποι Μελέτης». Ακολουθεί σχήμα με το εξής κείμενο: ‘’Κλείσε εγκαίρως τη θέση σου’’.  Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής: Τετάρτη 15 Μαΐου 2024  και ώρα 10:00-12:00. Το εργαστήριο θα γίνει δια ζώσης στο Βόλο, Ιάσονος 62. Επίσης, υπάρχει γραφιστικό σχέδιο με αγόρι που κάθεται μπροστά από τον υπολογιστή και μελετάει τις σημειώσεις του. Τέλος, υπάρχει το εξής κείμενο: ‘’ Για να εγγραφείς κάνε την αίτησή σου, με το πανεπιστημιακό σου email, στο σύνδεσμο που ακολουθεί ή σκάναρε το qr code’’. Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει και το qr code. Τέλος λεκτικής περιγραφής.