Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης Ατόμων με αναπηρία και ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης
Ατόμων με αναπηρία και ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Διαδικτυακή συνάντηση για τις γραμματείες των τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τίτλο: «Φοιτητές και Φοιτήτριες με αναπηρία και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες: Εγγραφές, προβληματισμοί και οργανωτικά ζητήματα»

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία διαδικτυακή συνάντηση της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ με τα αρμόδια μέλη των γραμματειών των Τμημάτων του ΠΘ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα σχετικά με τις εγγραφές των φοιτητών/φοιτητριών στη ΠΡΟΣΒΑΣΗ, διάφοροι προβληματισμοί καθώς και οργανωτικά ζητήματα για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη των γραμματειών για την παρουσία τους στην συνάντηση και για την άριστη συνεργασία τους με την ΠΡΟΣΒΑΣΗ!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΠΡΟΣΒΑΣΗ, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στο σύνδεσμο: https://prosvasi.uth.gr και στο Instagram: prosvasi_uth

Έναρξη λεκτικής περιγραφής εικόνας.
Στην εικόνα φαίνονται τέσσερα άτομα που συζητούν και ανταλλάσουν ιδέες πάνω από δύο υπολογιστές.
Τέλος λεκτικής περιγραφής εικόνας.

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια βίου Μάθηση: https://empedu.gov.gr/ και στο Facebook: https://www.facebook.com/edulll/