Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης Ατόμων με αναπηρία και ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης
Ατόμων με αναπηρία και ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Θες να μάθεις πώς να ξεπερνάς τα εμπόδια προσβασιμότητας;
Θες να μάθεις πώς θα ζητάς υποστήριξη;

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ διοργανώνει ένα πρόγραμμα με τίτλο “Ενισχύω την πρόσβαση μου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας”.

Στόχος του προγράμματος είναι να γνωρίσεις τις ανάγκες σου αναφορικά με τη πρόσβαση σου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και να διαχειρίζεσαι τα εμπόδια που προκύπτουν.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 8 εβδομάδες και οι συναντήσεις είναι ομαδικές κάθε Δευτέρα ώρες 14:00-16:00. Οι συναντήσεις θα είναι διαδικτυακές και ξεκινάνε τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 14:00-16:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο https://forms.office.com/r/ZasMfbLUM8

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΡΑ!

Έναρξη λεκτικής περιγραφής εικόνας. ΠΡΟΣΒΑΣΗ Δομή Υποστήριξης Φοιτητών & Φοιτητριών με αναπηρία και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Δήλωσε συμμετοχή ΤΩΡΑ! Κάθε Δευτέρα 14:00 - 16:00. Ενισχύω την πρόσβασή μου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Γνωρίζω τα εμπόδια προσβασιμότητας, ζητάω προσαρμογές και υπηρεσίες για την ενίσχυση της πρόσβασής μου. Ξεκινάμε τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022. Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ διοργανώνει ένα πρόγραμμα με τίτλο "Ενισχύω την πρόσβαση μου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας". Η διάρκεια του προγράμματος είναι 8 εβδομάδες και οι συναντήσεις θα είναι διαδικτυακές! Αφορά σε φοιτητές και φοιτήτριες που είναι εγγεγραμμένοι/εγγεγραμμένες στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ. Για να εγγραφείς και εσύ, κάνε την αίτησή σου στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://forms.office.com/r/ZasMfbLUM8. Λήξη λεκτικής περιγραφής εικόνας.